Kun je mijn nieuwsbrief niet lezen? Klik hier
cropped-innergyfoto001-e1497619351676

NATUURlijk in balans

Beste Abonnee,

Zin in een workshop in de natuur?

NATUURlijk in Balans, een heerlijke ochtend vol verwondering.

Afgelopen jaren zag ik geregeld ouders die worstelde om een balans te vinden waarbij niet alleen zij, maar ook hun kinderen goed gedijen.
De sociale druk lijkt steeds groter te worden en die druk is niet alleen voelbaar, maar door sociale media ook direct zichtbaar. De sportprestaties van kinderen staan breed uitgemeten op facebook. De foto’s van uitbundige kinderpartijtjes vliegen voorbij op WhatsApp om nog maar niet te spreken van de praatjes op het schoolplein.

Om je even van deze druk te onttrekken kun je de weekenden en vakanties bewust de rust en ruimte van de natuur opzoeken. De meivakantie, welke voor vele nu is aangebroken, is hier bij uitstek een mooie gelegenheid toe. Je kind de gelegenheid geven zich even helemaal los te kunnen maken van de druk en prestaties die hij bewust en onbewust moet leveren.

Presteren

De eindtoets voor groep 8 is begonnen en over 3 maanden begint ook alweer de zomervakantie en zit dit schooljaar er voor de kinderen op. In een sneltreinvaart hebben zij zich van alles eigen kunnen maken en dit heeft veel van ze gevraagd.
Het laatste deel van het schooljaar blijkt altijd lastig voor de kinderen. De dagen worden langer, buiten wordt het warmer en dan is op tijd naar bed gaan en voldoende slapen ineens een hele uitdaging.

Om er nu voor te zorgen dat ze met plezier en fit naar school blijven gaan is het belangrijk om goed naar je kind te blijven kijken. Ook al ben je zelf nog heel druk met van alles, dan is mijn tip, laat tenminste een dagdeel per week de boel de boel en ga erop uit, ga de natuur in. Zeker nu de lente is begonnen, de temperatuur oploopt en de grond droger wordt, is het heerlijk om bijvoorbeeld het bos in te gaan.

Uitnodiging

Mocht je het nu zelf heel lastig vinden om weer iets te bedenken wat je wilt gaan doen in het bos, of vind je het gewoon even heerlijk om zelf ook eens gefaciliteerd te worden, dan nodig ik je graag uit voor de workshop NATUURlijk in BALANS.
NATUURlijk in balans collage
NATUURlijk in Balans is een workshop voor ouders met kinderen welke ik geef samen met Jozien Beekveld-Moore. Al jaren verzorgt Jozien, o.a. als Hatha Yoga docent, yogalessen voor kinderen. Door onze ervaringen te bundelen ontstond de workshop NATUURlijk in Balans.

Amelisweerd in Bunnik

We verblijven tijdens deze workshop op landgoed Amelisweerd in Bunnik, ten oosten van Utrecht. Amelisweerd is een centraal gelegen, NATUURlijke locatie, waar voldoende ruimte is om te bewegen en waar we met elkaar op zoek gaan naar balans.

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar naar buiten, de natuur in. Door allerlei NATUURlijke opdrachten, welke je als ouder samen met je kind uitvoert, merk je hoe leuk en ontspannend de natuur is. Je leert van alles over de natuur door allerlei leuke weetjes over bijvoorbeeld de kastanje, de hulst en wat dacht je van de white man's footstep.
Er is ruimte voor meditatie, speciaal afgestemd op kinderen en we gaan met elkaar yoga beoefenen. Daarbij draait het niet om de perfecte pose, nee integendeel zelfs. Ook als je geen ervaring hebt kun je prima meedoen.
Daarnaast gaan we met allerlei materialen, welke we o.a. zelf in de natuur hebben gevonden, creatief aan de slag.

Wat brengt het je?

NATUURlijk in Balans is een leerzame, gezellige en ontspannen workshop die je als ouder samen met je kind beleeft. De opgedane kennis en ervaringen kun je na de workshop ook (deels) zelf met je kind oppakken. Hierdoor haal je nog meer uit deze workshop.

We sluiten de workshop af met een gezellige picknick.

Deelnemen?

We werken in kleine groepjes dus als je wilt deelnemen, meld je dan snel aan via: https://innergybynature.nl/contact/

We zien je graag op 19 mei van 9.30 tot 13.00 uur.
Meer info: https://innergybynature.nl/w…/workshop-natuurlijk-in-balans/
Natuurlijk-in-balans

Coachtraject Natuurlijk Ontstressen

Natuurlijk Ontstressen levert je het volgende op:
- Je voelt je meer ontspannen, energieker en hebt meer zelfvertrouwen
- Je wordt je bewust van jouw stress uitlokkende factoren
- Je komt in beweging en krijgt zicht op de omgeving waarin jij het beste tot je recht komt
- Je komt tot bezinning en bepaalt wat jou motiveert, waar jij voor staat en wat belangrijk voor je is
- Je borgt je nieuwe inzichten en leefgewoontes zodat ze ook na de wandelcoaching van kracht zullen zijn

Klik hier voor meer info over dit coachtraject

Aankomende evenementen & workshops

schoorl_Trap

4 seizoenen

Een cyclische workshop met verdieping over de effecten van de natuur en het seizoen op ons als mensen.

Je kunt nu een strippenkaart afnemen om 4 keer mee te wandelen en de kracht van elk seizoen ervaren. Je krijgt nu 25% korting op de aanschaf van deze strippenkaart.
NATUURlijk in balans collage

NATUURlijk in Balans

NATUURlijk in Balans, een workshop voor ouders met kinderen.
vogelmeer8-1320x990

Stiltewandeling

De stilte is waar we steeds meer behoefte aan hebben maar het steeds moeilijker kunnen vinden.

De Schoorlse Duinen is nog zo’n zeldzame plek waar je vroeg in de ochtend echt de stilte van de natuur kunt ervaren.

Elke laatste zondag van de maand kun je meewandelen.

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
facebook linkedin 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard

Pasfoto_Nieuwsbrief