Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
cropped-innergyfoto001-e1497619351676

Vieren van successen

Beste Abonnee,

De zomer staat symbool voor het vieren van successen en het plukken van de vruchten die zijn ontstaan doordat je ergens (veel) energie in hebt gestopt.

Voor mij is dat deze keer het cum laude behalen van de opleiding tot Register Wandelcoach. Een belangrijke mijlpaal omdat ik het belangrijk vind me blijvend te ontwikkelen en coachees daardoor blijvend kwalitatief goede coaching ontvangen.

Er zijn zo veel coaches, maar hoe weet je nu als coachee dat je in goede handen bent?
De Register Wandelcoach opleiding is er niet voor iedereen en bestond in mijn leerjaar zelfs uit internationale deelname.

Doordat ik opgeleid en beoordeeld mocht worden door de Nederlandse professionals op het gebied van wandelcoaching, heb ik mijn kennis en kunde weer naar een hoger level kunnen tillen. Dit geeft jou de zekerheid dat je kwalitatief hoogstaande coaching van mij ontvangt. En dat is ook waar ik voor sta, niets meer, niets minder.

Jij verdient het om de beste coaching te krijgen die er beschikbaar is.

Nu ik geslaagd ben ga ik zeker niet zitten niksen. Uiteraard ga ook ik deze zomer eerst even lekker genieten van een welverdiende vakantie. Veel de natuur in, inspiratie opdoen en ook de voorbereidingen treffen voor mijn video serie met als werktitel: “Burn-out de baas”.

Houdt mijn nieuwsbrief en website goed in de gaten zodat je als een van de eerste beschikt over deze video serie.
logo-register-wandelcoach
logo-wandelcoach-opleiding-liggend-transparant

Wat staat er verder deze zomer nog te gebeuren?

Zondag 25 augustus begeleid ik de maandelijkse stiltewandeling in de Schoorlse Duinen. Een ontzettend fijne wandeling waarin we voornamelijk in stilte genieten van de natuur. Onderweg begeleid ik je om de natuur via verschillende zintuigen en andere invalshoeken te bekijken. Een bezoekje aan het Vogelmeer slaan we dan ook zeker niet over. Klik hier om je aan te melden.

Op vrijdag 30 augustus kun je nog eenmaal mee met de zomer variant van de cyclische workshops over de kracht van de seizoenen. Je kunt op deze manier laagdrempelig kennis maken met coaching in de natuur en gaat zelf ervaren hoe waardevol en betekenisvol het is om met het ritme van de seizoenen te leven en te werken. Wil je deelnemen? Klik hier om je aan te melden.

Op 14 september ben ik samen met Jozien Mooren te vinden in Oud Amelisweerd. Daar verzorgen we de workshop NATUURlijk in Balans. Deze is speciaal ontwikkeld voor ouders met kinderen. Samen gaan jullie onder onze deskundige begeleiding op zoek naar balans in de natuur en in jezelf. Dit op een speelse en interactieve manier. Je leert van alles over de natuur en gaat daarnaast creatief aan de slag. Een hoogte punt van deze gezellige workshop is de picknick. En als het weer het toelaat en de gemeente Bunnik ons wederom toestemming verleend, kan de BBQ aan voor marshmallows. Vind jij het fijn om samen met je kind(eren) in de natuur te zijn of ken je iemand die deze workshop goed kan gebruiken? Klik hier voor deelname of stuur deze nieuwsbrief naar hartelust door.

De tijd

Zoals ik mijn nieuwsbrief begon, is de zomer het seizoen om te genieten van je successen. De tijd nemen om te genieten, dat is wat ik je gun. Echter lijkt de tijd zo snel te gaan en hebben we gevoelsmatig altijd tijd te kort. Onderstaand gedicht mocht ik tijdens de afsluiting van mijn Register Wandelcoachopleiding ontvangen. Vanaf nu ken ik de tijd uit mijn hoofd en hopelijk, na het lezen van dit gedicht, jij ook.
IMG_7393
Gedicht De Tijd

Aankomende evenementen & workshops

Park van Luna - Koolzaad

4 seizoenen

Een cyclische workshop met verdieping over de effecten van de natuur en het seizoen op ons als mensen.

Je kunt nu een strippenkaart afnemen om 4 keer mee te wandelen en de kracht van elk seizoen ervaren. Je krijgt nu 25% korting op de aanschaf van deze strippenkaart.
NATUURlijk in balans collage

NATUURlijk in Balans

Vind jij het heerlijk om samen met je kind(eren) de natuur in te gaan? Wil je ervaren hoe je op een hele eigenzinnige manier in en met de natuur kunt spelen om je balans in deze hectische wereld te ontdekken?

Dan is deze workshop echt iets voor jullie!
vogelmeer8-1320x990

Stiltewandeling

De stilte is waar we steeds meer behoefte aan hebben maar het steeds moeilijker kunnen vinden.

De Schoorlse Duinen is nog zo’n zeldzame plek waar je vroeg in de ochtend echt de stilte van de natuur kunt ervaren.

Elke laatste zondag van de maand kun je meewandelen.

Quote

Enjoy the summer and sea you soonDeel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard
Pasfoto_Nieuwsbrief