Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief

Innergy By Nature in 2020

Beste Abonnee,

Heb jij ook zo’n zin in het nieuwe jaar? Kijk je ook alweer uit naar de lichtere en warmere dagen. Nou ik wel hoor. Geef mij maar weer de warme en energieke zonne-energie. Weer lekker veel naar buiten, de natuur in en genieten van alles wat zich na de winter weer laat zien.

Innergy By Nature kijkt ook alvast vooruit naar hetgeen 2020 gaat brengen. Maar niet voordat ik ook stil sta bij al het moois wat 2019 heeft gebracht.

Zo mocht ik dit jaar mijn diploma tot Register Wandelcoach in ontvangst nemen. Een mooie bekroning op mijn inzet als coach in de natuur. Dit diploma deed me ook reflecteren. Ben ik nu een wandelcoach, een natuurcoach of toch meer een counselor die werkt in en met de natuur. Ach, wat maakt de titel ook eigenlijk uit. De testimonials die ik mocht ontvangen zeggen mij dat hetgeen ik doe aansluit en help.

Ik merkte door de coachtrajecten die ik mocht begeleiden dat het coachen in een natuurlijke omgeving heel ondersteunend is bij coachees die dreigen uit te vallen met een burn-out of herstellende zijn van een burn-out. Burn-outs veroorzaakt door werk, of het zijn van HSP of allerlei andere oorzaken. De oorzaak deed er niet zo veel toe, maar de weg om weer fit te worden, plezier in het leven te ervaren en je eigen Innergy weer terug te krijgen, dat is belangrijk. Om vervolgens je eigen verlangens na te jagen, jezelf te accepteren en te gaan handelen naar wat voor jou goed is. Dat deed me besluiten om mij verder te specialiseren in preventie en herstel van een burn-out.

Om laagdrempelig kennis te maken met het coachen in de natuur en te zien/ ervaren hoe effectief het coachen in een natuurlijke omgeving is bij een burn-out maakte ik de gratis video serie Burn-out de baas. Deze video werd heel erg goed ontvangen. Velen hebben zich aangemeld en hebben direct toegang gekregen tot deze 5-delige video serie.

Heb jij je nog niet aangemeld? Dat kun je HIER direct doen.

Niet alleen per mail mocht ik mooie reacties ontvangen, maar ook buiten in de Schoorlse Duinen. Mensen die ik niet ken maar zich hadden aangemeld. Zo leuk om elkaar dan onverwacht tegen te komen.

Alomvattend was 2019 voor mij een prachtig jaar en ik kijk uit naar 2020.

2020

In 2020 staat er weer van alles op de planning. Coachtrajecten bij bedrijven en ook particuliere trajecten. Heidagen die ik mag verzorgen en daarnaast ook nog vele workshops en wandelingen.

4 Seizoenen

Zo begin ik in januari alweer met de eerste wandeling vanuit de workshop de 4 seizoenen.
Op 17 januari in Schoorl en op 24 januari in Heerhugowaard. We gaan elk seizoen de natuur in en werken met de kenmerkende elementen en aanwezige flora en energie.

Het mooiste is om het gehele traject met me mee te lopen. Door elk seizoen de unieke ervaringen op te doen en zelf te ervaren wat elk seizoen jou te bieden heeft. Het is een hele leerzame en ontspannen workshop. Graag bied ik jou de mogelijkheid om elk seizoen mee te lopen en daarbij gebruik te maken van de strippenkaart. Je betaalt dan niet 4 maar 3 wandelingen. Meld je nu aan en wees er op 17 januari of 24 januari al direct bij.

Stiltewandeling

Vanaf april t/m oktober kun je ook dit jaar weer genieten van de prachtige stiltewandeling. We wandelen in de Schoorlse Duinen waar er ruimte is om mindful te wandelen, een bezoek te brengen aan het prachtige Vogelmeer en een praktische oefening te ervaren om je hoofd tot stilte te brengen met behulp van patronen. Elke laatste vrijdag van de maand gaan we op pad en in oktober sluit ik het seizoen of met een stiltewandeling op de dag van de stilte. Dit is op de laatste zondag van oktober wanneer de wintertijd is ingegaan.

Natuurlijk in balans

Maar ook voor ouders die graag samen met hun kind een workshop willen volgen is er komende jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop Natuurlijk in Balans.

Samen met Jozien Mooren verzorg ik een ochtend incl. lunch waarmee we op een leerzame en speelse manier leren om de balans te vinden in de vaak al drukke levens van onze kinderen. Uiteraard in een prachtige natuurlijke omgeving van Oud Amelisweerd in Bunnik.
19 april is de eerst volgende. Meld je op tijd aan want we werken bewust met kleine groepen.

Wel geintresseerd in een workshop met je kind maar volg je dit liever in de Schoorlse Duinen? Dan is de Innergy workshop echt iets voor jullie. Afgelopen jaar was dit mijn best lopende workshop en ik hoop in 2020 weer veel ouders en kinderen een fijne workshop te mogen geven. Lees hier enkele ervaringen.

Alkmaarderhout

Komend jaar ben ik maandelijks te vinden met een groep van 20 deelnemers in de Alkmaarderhout.
Noordwest Ziekenhuisgroep biedt hun medewerkers een vitaliteitsprogramma aan. Zo kunnen medewerkers een mindfulnesstraining volgen gegeven door Karin Hoens. Daarnaast kunnen medewerkers maandelijks met mij de Alkmaarderhout in voor een 1,5 uur durende wandeling waarin de Romeinen, Columbus en ook de Indianen voorbijkomen. Wie had dat gedacht in de Alkmaarderhout.
Wil jij alleen of met een groep ook een begeleide wandeling door de Alkmaarderhout? Je bent van harte welkom.

Vitaliteitsprogramma

Wellicht heeft jou organisatie ook een vitaliteitsprogramma maar ontbreekt daar nog wandelcoaching in? Graag kom ik dan met je in contact en wie weet kun jij ook via je werkgever een wandelcoachtraject of worskhop in de natuur volgen.

Graag wil ik jullie hele fijne en sfeervolle feestdagen wensen en een prachtig 2020

kerst-1-1024x1024

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard
logo-register-wandelcoach
Pasfoto_Nieuwsbrief