Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief

Edelstenen

Beste Abonnee,

Dat stenen bijzondere krachten bij zich dragen is alom bekend. Dat ze daarnaast ook ontzettend mooi te verwerken zijn in sieraden is ook niemand ontgaan.
Maar edelstenen kunnen zo veel meer voor je betekenen.

Graag neem ik jullie in deze nieuwsbrief een stukje mee in de rol die edelstenen kunnen betekenen als je stress ervaart of wellicht een burn-out hebt.

De meest bekende edelstenen die worden ingezet bij stress en burn-out zijn de Amethist, Rozekwarts en de Obsidiaan. Deze stenen staan erom bekend dat ze je helpen bij het omzetten van vermoeidheid naar rust en nieuwe energie.

Amethist

De amethist is wellicht wel de meest bekende edelsteen met zijn paarse verschijning. De meeste komen uit Brazilië en Zuid-Afrika.
Bij hoofdpijn door vermoeidheid of spanningsklachten is het fijn om een amethist bij je te dragen. Ook wordt amethist vaak gebruikt om mentale ongemakken zoals angstdromen en trauma’s te verzachten.
IMG_6904-1024x768

Obsediaan

Obsediaan is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals in het blauw, groen en zwart.
Het geeft je lichaam extra energie en ondersteund je met het laten berusten van je verleden. Het is een fijne steen om te aarden en om je te beschermen.
Obsediaan komt voornamelijk uit Mexico.
Obsediaan pijlpunt

Rozenkwarts

Rozenkwarts wordt vaak gebruikt bij het maken van schedels. Soms kan dit wat luguber ogen, maar de ervaring leert dat schedels enorm krachtig zijn omdat ze de werking van de edelsteen versterken. Men wordt vaak rustig door de aanwezigheid van een schedel en doet er nieuwe energie door op. Daarom wordt een schedel van rozenkwarts vaak in een slaapkamer geplaatst om tot rust te komen.

Rozenkwarts wordt veel in Madagaskar gevonden en staat symbool voor universele liefde en verlangen. Iets wat je heel goed kunt gebruiken als je in een burn-out zit.
Rozenkwarts

Aanschaf edelstenen

Een steen is natuurlijk heel persoonlijk. Hoe hij in je hand ligt, de energie die je voelt en wellicht ook de kleur en vorm. Ik raad je dan ook aan om een edelsteen te gaan voelen voordat je hem aanschaft. Helaas voor alle webwinkels, maar een steen online kopen is naar mijn idee niet de manier.

Uiteraard vervangt een edelsteen nooit een bezoek aan een arts of specialist bij ernstige klachten.

Bron: Edelsteentherapie 2.0, Hans Timmers

Edelstenen en Innergy By Nature

Als liefhebben van de natuur werk ik graag in en met de natuur. Al wandelend om te coachen, maar zeker ook gebruik makend van de natuurlijke materialen en de helende eigenschappen van de natuurlijke omgeving. Ik blijf mijzelf daar steeds verder in ontwikkelen. Zo start ik in september met de opleiding tot Sjamanistisch coach. Een oud verlangen van mijzelf om nog meer ervaring en kennis op te doen van het Sjamanisme en het gebruik van edelstenen. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven in het aanbod van Innergy By Nature.

Geniet van de zomer.

Namansté,
Sem
Stenen met tekst

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard
logo-register-wandelcoach
Pasfoto_Nieuwsbrief