Kun je mijn nieuwsbrief niet lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief-1320x529

Innergy integreert het sjamanisme

Beste Abonnee,

Coaching in de natuur gaat verder

Al van jongs af aan werd ik getrokken door de rust en de stilte van de natuur. Opgegroeid aan de kust was ik veel te vinden in het duin en op het strand.
Op de middelbare school bewust het vak biologie gekozen met het idee, ik wil werken in en met de natuur en het liefst ecosystemen gezond houden.

Echter rolde ik de gezondheidszorg in en zag veel mensen opgebrand raken. De intrinsieke motivatie om te zorgen was van eenieder zo groot, dat het te koste ging van zichzelf. Zo ook het afgelopen jaar weer liet blijken, is de drang om te zorgen van verplegend personeel onvermoeid groot en dat ging wederom ten koste van zichzelf.

Tijdens mijn werk op de hartbewaking groeide mijn verlangen om meer te willen werken in en met de natuur om in alle rust en met tijd en aandacht in gesprek te zijn met eenieder die op mijn pad komt. Dit resulteerde in 2017 in mijn eigen praktijk waar ik al wandelend in de natuur coach, maar ook workshops verzorg en heidagen begeleid. Altijd de combinatie van wetenschappelijk onderbouwde of theoretische kennis gecombineerd met de inspirerende, helende en ontspannende werking van de aanwezige natuur.

Ook volg ik sinds 2016 de Salk’a vanuit Peru. Heel kort uitgelegd is dat het werken met de aanwezige ongetemde vrije energie vanuit de aarde, de kosmos en alle andere levende wezens. Bruggenbouwer tussen de oude tradities in Peru en onze westerse wereld is Sjamaan Don Américo Yábar. Graag zou ik afreizen naar Peru, maar zoals een ieder weet is dat nu niet mogelijk. Maar het niet mogen reizen en fysiek lange tijd niet bijeen mogen komen bood ook hele mooie kansen. Wie had namelijk ooit kunnen bedenken dat ik in 2021 “gewoon” via ZOOM in een sessie zou spreken met Don Américo Yábar. Hij in Peru en ik hier in Nederland.
Deze waardevolle sessies maken het voor mij mogelijk om mijn verlangen om nog meer in afstemming met de natuur te werken. Mijn tweede jaar van de sjamanistische coachopleiding is bijna afgerond waarna het laatste en derde jaar volgt. Althans, het laatste jaar van deze opleiding, want er is nog zo veel wat ik wil ontdekken, ervaren en toepassen.

Tijdens mijn coachsessies en workshops is merkbaar dat er steeds meer ruimte is voor spiritualiteit, Salk’a en hoe je deze ongetemde vrije energie kunt inzetten om je energiefrequentie (trilllingsfrequentie) te vergroten. Zo krijg je nog een extra tool om bewust om te gaan met je energieniveau, bewust je rust te pakken en zo voorkomen dat je burn-out raakt. Maar mocht je onverhoopt al burn-out geraakt zijn, is dit een welkome aanvulling op weg naar je herstel.

Momenteel ontwikkel ik een workshop waarin je kennis kunt maken met het sjamanisme toegepast in onze eigen westerse cultuur in ons eigen Nederland.
Houd mijn website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en om je aan te melden.
Plataan - workshop Alkmaarderhout

Kennismaken coaching in de natuur

Wil je nu een eerste stap zetten op weg naar rust en ontspanning vanuit de aanwezige natuur? Neem vrijblijvend contact op via info@innergybynature.nl of bezoek mijn website: www.innergybynature.nl

Heeft jouw organisatie nog geen wandelcoaching in zijn reguliere aanbod? Dan kom ik graag via jou in contact met de HRM afdeling of jouw leidinggevende.

Staat er dit jaar een studie-, beleidsdag of heisessie gepland en wil je niet alleen binnen zitten? Neem dan nu vrijblijvend contact op via info@innergybynature.nl en wordt enthousiast over de mogelijkheden.

Workshops

Komende maanden organiseert Innergy By Nature weer allerlei workshops. De kans voor jou om laagdrempelig kennis te maken met de positieve effecten van het werken in en met de natuur. Zo staan ook dit jaar, voor het vierde jaar op rij, de cyclische seizoensworkshops gepland. Van april tot oktober kun je in stilte genieten van de Schoorlse duinen tijdens de stiltewandelingen.

Namasté Sem
Burn-out Preventie en Herstel

Aankomende evenementen & workshops

schoorl_Trap

4 seizoenen

Een cyclische workshop met verdieping over de effecten van de natuur en het seizoen op ons als mensen.

Je kunt nu een strippenkaart afnemen om 4 keer mee te wandelen en de kracht van elk seizoen ervaren. Je krijgt nu 25% korting op de aanschaf van deze strippenkaart.
NATUURlijk in balans collage

NATUURlijk in Balans

NATUURlijk in Balans, een workshop voor ouders met kinderen.
Vogelmeer

Stiltewandeling

De stilte is waar we steeds meer behoefte aan hebben maar het steeds moeilijker kunnen vinden.

De Schoorlse Duinen is nog zo’n zeldzame plek waar je vroeg in de ochtend echt de stilte van de natuur kunt ervaren.

Elke laatste zondag van de maand kun je meewandelen.

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
facebook linkedin 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard

Pasfoto_Nieuwsbrief