Kun je mijn nieuwsbrief niet lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief-1320x529

Innergy gaat naar Friesland

Beste Abonnee,

Rust, ruimte en mogelijkheden

Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling, Innergy By Nature gaat uitbreiden!
Per 1 november verhuist Innergy naar het prachtige Friesland waar op eigen terrein (ruim 3500 HA grond) alle rust en ruimte is voor coaching, workshops en het sjamanisme.
Een heuse tipi tent zal neerstrijken en er is een eigen praktijkruimte, met sfeervolle houtkachel, waar kleine groepen bijeen komen en individuele coaching plaatsvindt. Uiteraard blijf ik vooral wandelend coachen, maar soms is dat niet realistisch en wijken we naar binnen uit.
De prachtige bossen van Beetsterzwaag zullen het nieuwe aanvullende bosgebied zijn voor de wandelcoaching en de buiten workshops.

Uiteraard blijven de activiteiten en coaching in Schoorl en Heerhugowaard gecontinueerd.

De eerste geplande wandeling in het Wallebos in Beetserzwaag is op zondag 31 oktober tijdens de dag van de stilte. Het lijkt me leuk om je daar te ontmoeten en met mij het vlonderpad te volgen.

Wil je nog coaching ontvangen in Schoorl nu de heide nog prachtig bloeit, laat het dan z.s.m. weten via info@innergybynature.nl
Beetsterzwaag Wallebos

Kennismaken coaching in de natuur

Wil je nu een eerste stap zetten op weg naar rust en ontspanning vanuit de aanwezige natuur? Neem vrijblijvend contact op via info@innergybynature.nl of bezoek mijn website: www.innergybynature.nl.

Heeft jouw organisatie nog geen wandelcoaching in zijn reguliere aanbod? Dan kom ik graag via jou in contact met de HRM afdeling of jouw leidinggevende.

Staat er dit jaar een studie-, beleidsdag of heisessie gepland en wil je niet alleen binnen zitten? Neem dan nu vrijblijvend contact op via info@innergybynature.nl en wordt enthousiast over de mogelijkheden.

Stiltewandeling

Op 31 oktober kun je in stilte genieten van het Wallebos in Beetsterzwaag. Voor het derde jaar oprij organiseer ik een stiltewandeling tijdens de dag van de stilte welke altijd op de laatste zondag van oktober gepland staat. Je kunt je nu aanmelden via info@innergybynature.nl.
Deelname kost €5,- p.p en we vertrekken om 10.00 uur.

Namasté Sem
Burn-out Preventie en Herstel

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
facebook linkedin 
Innergy By Nature
Coaching, Heidagen en Workshops

Heerhugowaard

Pasfoto_Nieuwsbrief