Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief

De herfst

Beste Abonnee,

Afgelopen maand is mijn nieuwe website live gegaan. Een spannend maar ook ontzettend mooi moment om hetgeen waar ik veel energie in heb gestoken nu te kunnen delen. Heb je hem nog niet gezien? Klik dan hier.

Overspoeld met hele mooie reacties laat ik nu die spanning los over hoe mijn nieuwe website wordt ontvangen. Wat ik vooral zo mooi vind is dat ik reacties heb mogen ontvangen van mensen die mij al kennen en mijzelf en mijn stijl van werken erin terugzien. Dat is nu precies wat ik heb nagestreefd. Dat je op mijn website de sfeer proeft van het werken in en met de natuur en kunt lezen wie ik ben en hoe ik werk. Want alleen zo weet jij waar je aan toe bent als we met elkaar in gesprek gaan.

“WAUW!!!! Wat heb je een prachtige website gemaakt. In alles herken ik jou en waar je voor staat. Het is een oase van rust. Duidelijke en concrete teksten omringt met prachtige foto's. De website is inspirerend en nodigt uit om coaching aan te gaan".

Loslaten, voor mij was dat afgelopen maand mijn website. Vanuit de testomgeving naar live. Heel toepasselijk als ik nu naar buiten kijk en besef dat het alweer herfst is. Het seizoen waarin de natuur van alles loslaat om ruimte te maken voor iets nieuws en om zich te beschermen tegen de winter.

De workshops en wandelingen staan bij Innergy By Nature de komende maanden ook in het teken van de herfst en loslaten.

Kracht van de 4 seizoenen

Op 9 en 16 oktober verzorg ik de 4de en laatste workshop van de cyclische workshop de kracht van de 4 seizoenen. Uiteraard in het teken van de herfst.
Neem hier een kijkje voor meer info en je bent van harte welkom. Je kunt namelijk op elk moment instappen in deze cyclische workshop, maar eenmalig deelnemen behoort zeker tot de mogelijkheid.
4-seizoenen

Natuurlijk in balans

Voor ouders met kinderen ga ik samen met Jozien Mooren op 18 oktober opnieuw naar Amelisweerd, nabij Utrecht, voor de workshop NATUURlijk in balans.

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar naar buiten, de natuur in. Door allerlei natuurlijke opdrachten, welke je als ouder samen met je kind uitvoert, merk je hoe leuk en ontspannend de natuur is.
NATUURlijk in Balans is een leerzame, gezellige en ontspannen workshop die je als ouder samen met je kind beleefd. De opgedane kennis en ervaringen kun je na de workshop ook (deels) zelf met je kind oppakken. Hierdoor haal je nog meer uit deze fantastische workshop.
Interesse? Geef je dat z.s.m. op want we werken maar in kleine groepjes.
NATUURlijk in balans collage

Stiltewandeling

Ook kun je dit jaar nog één keer mee met een stiltewandeling. Op 25 oktober, de dag van de stilte, organiseer ik een stiltewandeling in de Alkmaarderhout. Want wist je dat je in een drukke stad als Alkmaar ook heerlijke stille stukken natuur hebt? Ik nodig je bij deze van harte uit om met me mee te wandelen. Aanmelden kan door hier te klikken.

Volgend voorjaar herstart ik weer met de stiltewandelingen.
Plataan
Geniet van de herfst.

Namansté,
Sem

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard
logo-register-wandelcoach
Pasfoto_Nieuwsbrief