Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief

Praktijkruimte geopend

Beste Abonnee,

Als coach werk ik altijd in en met de natuur. Of het nu gaat om een intensief coachtraject al wandelend in de rustige, oordeelloze natuur, of een inspirerende workshop in het bos, soms is het toch fijn om even naar binnen uit te kunnen wijken.

Vooral als het fysiek (even) niet lukt om te wandelen, of het weer het niet toe laat om lang buiten te zijn. Dan is het fijn om uit te kunnen wijken naar een praktijkruimte waar rust en de natuur volop aanwezig is.
Sinds maart 2022 heb ik dan ook officieel mijn eigen praktijkruimte geopend. Een ideale plek voor coachsessies, workshops en sjamanistische werk.

Maar omdat ik zelf voornamelijk buiten ben is er ruimte voor jou om de praktijk voor bijvoorbeeld een paar uurtjes of dag(deel) te huren. Meer info https://innergybynature.nl/praktijkruimte/
IMG_4213a
Praktijkruimte
Praktijkruimte
Video_Praktijk

Coaching, het nieuwe normaal

Afgelopen winter heb ik een forse toename gezien van coachaanvragen uit de gezondheidszorg en het onderwijs. Al veel te lang is er een te hoge werkdruk en de impact van twee jaar Covid maakt nu heel zichtbaar dat men het roer om wil gooien.

Gelukkig is er binnen organisaties steeds meer aandacht voor de vitaliteit van medewerkers en weten ze de weg naar gespecialiseerde professionals te vinden. Zelf ervaar ik dat ik meer dan ooit gevraagd wordt om deel te nemen in de providerbogen van HRM afdelingen.

Maar ook lijkt het taboe om gecoachte te worden steeds meer te verdwijnen. Veel laagdrempeliger en vroegtijdig wordt er coaching aangevraagd. En gelukkig maar, want dat voorkomt dat je als coachee eerst heel diep bent gegaan voor je coaching krijgt. Hierdoor zijn kleinere en kortere stapjes eerder voldoende om weer je eigen pad te kunnen volgen. Zonder dat je in een burn-out bent geraakt of veel te lang tegen je gevoel in bent blijven hangen in bijvoorbeeld een opleiding of baan.

Wil jij of jouw organisatie kennismaken met coaching in de natuur? Laat het me weten en ik laat je ervaren hoe effectief coaching in de natuur is.

Namasté,

Sem Koopman

Aankomende evenementen & workshops

Park van Luna - Koolzaad

4 seizoenen

Een cyclische workshop met verdieping over de effecten van de natuur en het seizoen op ons als mensen.

Je kunt nu een strippenkaart afnemen om 4 keer mee te wandelen en de kracht van elk seizoen ervaren. Je krijgt nu 25% korting op de aanschaf van deze strippenkaart.

NATUURlijk-in-balans-collage.jpg

NATUURlijk in Balans

Vind jij het heerlijk om samen met je kind(eren) de natuur in te gaan? Wil je ervaren hoe je op een hele eigenzinnige manier in en met de natuur kunt spelen om je balans in deze hectische wereld te ontdekken?

Dan is deze workshop echt iets voor jullie!
Beetsterzwaag-Wallebos-Klein

Stiltewandeling

In het Wallebos ga ik jullie laten ervaren hoe krachtig stilte is en hoe krachtig jij bent in stilte.

Je zult merken dat je tot rust komt, je nieuwe energie krijgt en ondertussen toch actief bezig bent.

Iedere laatste vrijdag van april t/m september.

Quote

Pak iets aan voordat het een probleem is.

Schep orde voordat de chaos intreedt.

Lao-Tse

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Coaching, Heidagen en Workshops

Nij Beets - Friesland
logo-register-wandelcoach
Pasfoto_Nieuwsbrief
Email Marketing Powered by MailPoet