Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Jubileum_5_jaar

Innergy By Nature bestaat 5 jaar

Beste Abonnee,

Het is 2016 en ik neem deel aan een bushcraft weekend. Zoekende hoe ik mijn voorliefde voor de natuur nog meer kan inzetten tijdens mijn werk als leidinggevende.
Tijdens dit weekend ontmoette ik een Belgische deelneemster en zij vertelde me over wandelcoaching. Een term waar ik tot dan toe nog nooit van gehoord had. Maar ik bleek niet de enige te zijn. Ook de van Dale kende de term Wandelcoach nog niet.

Maar het concept sprak me gelijk aan. Al wandelend in de natuur, gebruik makend van de ontspannende en helende effecten van al het aanwezige groen, herhalende patronen en verrassende elementen die de natuur elk seizoen weer biedt. Zo kon ik met medewerkers de natuur in en het hebben over wat er echt toe doet.

Maar dit alles voelde voor mij wel als een hele natuurlijke manier van “werken”. Met tijd en aandacht, in prachtige natuurgebieden, medewerkers en teams coachen naar een volgende stap.
Dit wilde ik echter een prominentere rol geven in mijn leven. Daarom besloot ik op 1-7-17 naar de KvK te gaan en startte ik Innergy By Nature. Deze naam dekt nu, vijf jaar later, voor mij nog steeds de lading. Innerlijke kracht ondersteund vanuit de natuur.

Om mijn kennis en kunde verder te verrijken volgde ik een twee jarige opleiding tot Register Wandelcoach en volgde ik een drie jarige opleiding tot Sjamanistisch coach. Alles met als doel om coachees en teams te begeleiden en daarbij allerlei natuurlijke invalshoeken te kunnen gebruiken. Ik zeg dan ook niet dat ik Wandelcoach of Sjamaan ben. Nee ik werk in en met de natuur en gebruik daar allerlei theoretische en praktische vaardigheden bij.

Tijdens de coachtrajecten bleek al snel dat organisaties en individuele coachees die als natuurlijk op mijn pad komen, voornamelijk uit het onderwijs en de gezondheidszorg komen. Concentratieproblemen, lichamelijke klachten ten gevolge van langdurige stress (werkdruk, mantelzorg) en burn-out, zijn met name de trajecten die baat hebben bij coachtrajecten in een natuurlijke omgeving. Al wandelend, in een rustig tempo waarbij we hooguit 3 km afleggen in 1.5 uur, is er tijd en ruimte voor verdieping, onderzoeksvragen waarbij de natuur en zijn materialen helpen bij het verkrijgen van inzichten en ontspanning.
Koningsdiep
Praktijk_Drum
Mesa_Ingepakt
Praktijk
In de afgelopen vijf jaar is Innergy uitgegroeid tot een praktijk waar naast individuele coaching, ook heidagen begeleiding en verschillende workshops en wandelingen verzorgd worden. De stiltewandelingen zijn goed bezocht en zelfs het programma Brandpunt+ liep met me mee "Mag het wat stiller". Nu mijn Sjamanistische coachopleiding erop zit, waarin ik o.a. de Munay Ki en de Kanchis Nusta Karpay en Nusta T’ikariy inwijdingen heb ontvangen, ben ik bevoegd om deze door te geven aan een ieder die er klaar voor is. Ook voor een individuele healing of soulretrieval ben je van harte welkom.

Maar er is meer. Veel HRM afdelingen hebben een providerboog waar vanuit er aandacht is voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als coach vervul ik daar bij verschillende organisaties een rol in. Er is nog ruimte voor organisaties in Friesland.

Vooruitkijkend

Nu ik in Friesland woon en de luxe heb van een eigen praktijk en een heerlijke grote, privé gelegen tuin, waar een echte tipi tent in komt voor o.a. sjamanistisch werk, zal ik nog meer coachees ontvangen die graag de helende effecten van de natuur willen inzetten, zonder dat wandelen noodzakelijk is. Maar ook mensen die net als ik energetisch werken en zeer sensitief zijn en zich willen inspireren in de mogelijkheden van het Sjamanisme.

Wie wat te vieren heeft trakteert

Graag vier ik mijn vijf jarig jubileum met jou.

Wat kun je winnen:
3 x gratis een keuze uit:
  • Kennismaking met het Sjamanisme
  • Wandelcoachgesprek
Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen?
Niet gewonnen en toch kennis willen maken?
Opendag op 29 augustus van 10 tot 17 uur
  • Kennismaken met mij, mijn praktijk en werkwijze
  • Meldt je aan via info@innergybynature.nl
Namasté,

Sem Koopman

Quote

Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht.

Als je enkel kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen.

Ellen

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo.png
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Coaching, Heidagen en Workshops

Nij Beets - Friesland
logo-register-wandelcoach
Pasfoto_Nieuwsbrief
Email Marketing Powered by MailPoet