Natuurcoaching & Coaching online

Her-inner je Innergy:

  • Vechtend tegen een burn-out?
  • Geen energie voor je eigen verlangens?
  • Gevoelig voor prikkels?

Als coach ben ik gespecialiseerd in coaching bij:

  • Preventie en herstel van een burn-out
  • Autisme en HSP
  • Hoogbegaafdheid

Als coach begeleid ik je naar jouw doel of verlangen. Je zult meer ontspanning en rust ervaren. Gun jezelf dit cadeau en keer terug  naar je Innergy! Het is minder ver weg dan je denkt!

Kies de coaching die bij jou past: Natuurcoaching of Coaching online?

Geen coaching maar wel zin in een wandeling, workshop of teamsessie in de natuur? Zie mijn agenda voor mijn aanbod of neem contact op voor maatwerk.

logo-register-wandelcoach

Workshop Alkmaarderhout

Een workshop met een goede mix.
Info over de natuur en wat je hieruit op jezelf kunt betrekken en dit alles in de buitenlucht….heerlijk 😊
De veerkracht van de natuur bewust zien, maakt rustig.
Yvon de Wit-Spoelder

Ik vond het een leuke wandeling met interessante informatie. Ik wist niet dat de Hout in Alkmaar zo groot was, want ik woon in Schagen.Het geeft je andere inzichten als je zo door een bos loopt, want je gaat toch anders kijken naar wat er groeit, bloeit en op de grond ligt. 😊
Andrea de Beurs

Heel leuk! Interessant om wat meer weetjes over de natuur te leren, ga zelf wat meer rondkijken als ik weer eens een rondje loop.
Jolien Klamer

Zeer ontspannen wandeling met leuke weetjes over de natuur. Niet teveel. Mooie associaties van natuurfeitjes met mogelijk gedrag van mensen.
Leuke verrassende opdracht.
Marja Buur

Lekker ontspannen en interessante weetjes over de natuur gehoord 😊
Karin Bader

Een leuke, leerzame en ontspannen wandeling. Tijdens de workshop kwam je in gesprek met collega’s van andere vakgroepen en te gelijker tijd deden we kennis op van de natuur. Vooral leuk dat iedereen een item uit het bos koos en vervolgens door middel van associaties er een persoonlijk gedichtje tot stand kwam.
Rianne

Bijzonder om mee te wandelen.
Jannie Jellema

Workshop Alkmaarderhout

Diverse deelnemers

Coachee:

Afgelopen half jaar heb ik tijdens mijn burn-out een coachtraject gevolgd bij Sem waar ik super veel aan heb gehad. Het kwam toevallig op mijn pad op het moment dat ik een beetje vastliep in mijn herstel. Door de wandelingen en gesprekken is voor mij duidelijk geworden hoe ik verder wil met mijn leven, wat bij mij past en wat ik belangrijk vind. Ook heb ik veel minder last van lichamelijke klachten. Door middel van opdrachten, onze gesprekken en de natuur kwamen de antwoorden naar voren. Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.

Meest recente berichten

Dag van de stilte 27 oktober 2019

Zondag 27 oktober organiseer ik, als Register Wandelcoach van Innergy By Nature, een heerlijke stiltewandeling op de dag van de stilte. De wintertijd is dan net ingegaan en dat extra verkregen uurtje kunnen we goed gebruiken om in stilte door te brengen.

14 september workshop NATUURlijk in balans

Tijdens deze workshop gaan we met elkaar naar buiten, de natuur in. Door allerlei NATUURlijke opdrachten, welke je als ouder samen met je kind uitvoert, merk je hoe leuk en ontspannend de natuur is.
Je leert van alles over de natuur door allerlei leuke weetjes. Er is ruimte voor meditatie, speciaal afgestemd op kinderen en we gaan met elkaar yoga beoefenen. Daarbij draait het niet om de perfecte pose, nee integendeel zelfs. Ook als je geen ervaring hebt kun je prima meedoen.
Daarnaast gaan we met allerlei materialen, welke we o.a. zelf in de natuur hebben gevonden, creatief aan de slag.

NATUURlijk in Balans is een leerzame, gezellige en ontspannen workshop die je als ouder samen met je kind beleefd. De opgedane kennis en ervaringen kun je na de workshop ook (deels) zelf met je kind oppakken. Hierdoor haal je nog meer uit deze fantastische workshop.

Masterclass hoogleraar Erik Schrerder stress en burn-out

Hoogleraar Erik Schrerder verzorgde voor MAX tv een zeer boeiende masterclass over stress en burn-out. Hij beschrijft op een zeer duidelijke manier wat stress is, de effecten ervan voor zowel prive als werk. Maar misschien nog wel interessanter is het effect van stress op onze hersenen welke Erik zeer duidelijk uitlegt.

12 juli Zomerwandeling, meld je vandaag nog aan.

Ben jij een natuurliefhebber en hecht jij waarde aan symboliek? Lees dan verder. Leef en werk jij ook volgens het ritme van de seizoenen? Of nog niet en zou je dit eigenlijk heel graag willen maar mis je concrete tips om dit voor elkaar te krijgen? Elk seizoen ga ik op stap en neem ik … Meer lezen over 12 juli Zomerwandeling, meld je vandaag nog aan.

Meer berichten