Berichten

Burn-out? Schrijf je in voor deze herfst workshop

Burn-out en weet je al dat wandelen in de natuur je helpt te herstellen?

Lees dan verder.

Om te kunnen herstellen hebben we ruimte nodig, we moeten dingen loslaten. Een boom die zijn blaadjes laat vallen ter bescherming voor de koude winter. Zijn krachten bundelt om te overleven en in de lente weer verder groeit. Zo is het ook voor ons. Als je alles vast probeert te houden, alle ballen hoog wilt houden, is er geen ruimte voor herstel en groei. Je raakt overbelast of zelfs burned-out. Het is goed om zo nu en dan een herfst in te lassen. Ontdek wat er losgelaten mag worden zodat je verder kunt.

Schrijf je nu in voor deze leerzame workshop!

15 november | 10u tot 12u | Park van Luna | Heerhugowaard Kracht van de 4 seizoenen – herfst

Klik hier voor meer info.

Klik hier om je aan te melden.

Wacht niet te lang want vol is vol!

 

Burn-out de baas | 5-delige video serie

Daar is hij dan :-), mijn videoserie Burn-out de baas is nu gratis te verkrijgen.

Bij werkgevers, maar ook bij coachees, merkte ik dat er nog zoveel kennis ontbrak over preventie en herstel van een burn-out.

In de literatuur staat er wel van alles over beschreven, maar als je burn-out bent geraakt, dan heb je niet meer de energie en het concentratievermogen om de boeken in te duiken. Dan is het veel fijner om een korte video te bekijken waaruit je kunt opmaken hoe je zelf preventief, maar ook tijdens een burn-out, je herstel kunt bevorderen. In een natuurlijke omgeving herstel je het snelst.

Door mijn tips kun je zelf de natuur in wandelen en ervaren dat je direct meer rust en ontspanning ervaart. Klik hier zodat  je direct de video kunt bekijken.