E-coaching in Alterdesk

Je veilig voelen, weten dat je privacy gewaarborgd is, de ruimte voelen om jezelf te kunnen zijn. Met mij te delen wat jij wilt, zonder de angst dat het verder verspreid wordt.

Die zekerheid bied ik je met e-coaching in Alterdesk.

Alterdesk messenger

e-coaching in Alterdesk Alterdesk messenger is speciaal ontwikkeld voor de zorg. Je kunt berichten en bestanden uitwisselen of een videogesprek voeren en dit alles in een beveiligde omgeving.

Daarnaast houdt jij ten alle tijden de controle over je berichten. Je kunt ze namelijk zelf verwijderen. Maar de ervaring leert dat de berichten in Alterdesk een heel handig naslag werk zijn om nog eens terug te kunnen lezen. Ook nadat de e-coach sessies zijn afgerond.

Mocht je tijdens het e-coach traject toch behoefte hebben aan face to face contact, dan biedt Alterdesk je de mogelijkheid om, eveneens via een beveiligde omgeving, een video gesprek te voeren. Dit kan met elke willekeurige device.

Veilig communiceren

Alle communicatie wordt veilig (volgens de NEN7510 norm) verzonden en opgeslagen. Alterdesk gebruikt hiervoor encryptiesleutels, firewalls, inbraakdetectie- en inbraakpreventiesystemen. Daarnaast wordt de messenger in Nederland ontwikkeld én gehost. Verzonden data valt dus nooit onder buitenlandse wetgeving.

Register Autoriteit Persoonsgegevens

De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij en opgenomen in het register van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder meldingsnummer: m00005077

Zie voor meer informatie mijn privacyverklaring.