E-coachtraject

Innergy By Nature biedt 4 verschillende e-coachtrajecten aan op basis van het ABC model, hierdoor is er altijd één die bij je past. Twijfel je over welk e-coachtraject het beste bij je past, neem dan gerust contact met me op.

Kort E-Coachtraject:

Dit coachtraject is geschikt als je ondersteuning wilt bij het aanleren van een nieuwe vaardigheid, of bij het verkrijgen van extra inzicht.

Traject: 3 weken met minimaal 2 keer per week chatcontact via Alterdesk. Tarief: € 275

E-Coachtraject 1:

Dit coachtraject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen bij een eenvoudige coachvraag, of een coachvraag die bijvoorbeeld gericht is op het aanleren van nieuwe vaardigheden. Je hebt gelegenheid om de achtergronden bij je coachvraag te onderzoeken en gaat vervolgens het geleerde in praktijk brengen. De snelle en regelmatige terugkoppeling van mij als coach zorgt ervoor dat je nieuwe vaardigheden snel eigen maakt.

Traject: 6 weken met minimaal 2 keer per week chatcontact. Tarief: € 585

E-Coachtraject 2:

Dit coachtraject is geschikt als je snel resultaat wilt behalen bij een complexe coachvraag. Je hebt minimaal 2 keer per week contact met mij via Alterdesk. Je hebt voldoende tijd en gelegenheid om zelfonderzoek te doen en opdrachten en oefeningen uit te voeren. Als je het geleerde in de praktijk gaat brengen krijg je snel en regelmatig feedback van mij, waardoor je het geleerde je in korte tijd eigen kunt maken.

Traject: 9 weken met minimaal 2 keer per week chatcontact. Tarief: € 775

E-Coachtraject 3:

Dit coachtraject is geschikt voor complexe coachvragen die meer tijd vragen, of waarin omgevingsfactoren het coachproces kunnen beïnvloeden. Er is voldoende tijd voor zelfonderzoek en het uitvoeren van opdrachten en oefeningen. Bij het in de praktijk brengen van het geleerde krijg je snel en regelmatig feedback van mij als coach. Je kunt over een langere periode gebruik maken van de feedback om het geleerde in diverse omstandigheden in te kunnen zetten.

Traject: 9 weken met minimaal 2 keer per week chatcontact, met daaropvolgend nog  3 maanden met 2 keer per maand chatcontact. Tarief: € 895

Live contact:

Wil je liever een keer “live” met mij contact hebben, dan kan dat zonder extra kosten. Binnen het gekozen coachtraject krijg je één videogesprek van max. één uur in plaats van één week coaching via de chat, of één telefonisch contact in plaats van één chatcontact.

Tarieven zijn excl. 21% btw en dienen te worden voldaan voorafgaand aan het coachtraject.