E-coaching bij Stress en Burn-out

Opgejaagd, oververmoeid en nergens meer zin in en toch staat er nog iets op je ToDo-lijstje.

Een afspraak maken met een coach, want je weet diep van binnen dat er iets moet gebeuren wil je kunnen herstellen. Dit herstel zal niet vanzelf gaan, daar heb je begeleiding bij nodig.

Maar om nu weer afspraken te moeten plannen. Ruimte te creëren in je overvolle agenda om voldoende tijd te hebben om naar een coach te gaan. Het idee alleen al vliegt je aan. Je hebt de energie niet om dat ook nog te doen. Laat staan dat je je ook nog gepast zou willen/moeten gaan kleden omdat je de deur uit moet voor je coachafspraak.

E-coaching bij Stress en Burn-out

Denk eens aan e-coaching bij Stress en Burn-out: Je kunt op het moment dat het jou uitkomt contact leggen.

Je krijgt snel feedback en niemand die je ziet. Dus je hoeft je niet in perse in passende kleding te hijsen als je daar geen zin in hebt. Je hoeft niet je masker af te zetten en een lach op je gezicht te plakken als je daar de behoefte niet toe voelt. Je kunt compleet jezelf zijn en toch werken aan herstel.

Als we via de e-coaching de eerste stappen naar herstel hebben gezet, nodig ik je uit om toch ook te kijken naar de kracht van natuurcoaching. Uiteindelijk zul je het wel weer fijn vinden om naar buiten te treden.