Coachee:

Afgelopen half jaar heb ik tijdens mijn burn-out een coachtraject gevolgd bij Sem waar ik super veel aan heb gehad. Het kwam toevallig op mijn pad op het moment dat ik een beetje vastliep in mijn herstel. Door de wandelingen en gesprekken is voor mij duidelijk geworden hoe ik verder wil met mijn leven, wat bij mij past en wat ik belangrijk vind. Ook heb ik veel minder last van lichamelijke klachten. Door middel van opdrachten, onze gesprekken en de natuur kwamen de antwoorden naar voren. Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.

Innergy Workshop:
Op 26 mei hebben we meegedaan met een Innergy workshop van Sem. 3 uur lang hebben we oefeningen gedaan en inzicht gekregen om beter in onze eigen kracht te staan. De oefeningen waren voor ons allebei goed te doen. Het was mooi weer waardoor het spelen en de picknick ook erg aangenaam waren. En de Schoorlse Duinen zijn prachtig op het moment.
Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.
Dank je wel voor de fijne middag en over een tijdje gaan we het zeker nog eens doen.

Moeder (42) en dochter (7) uit Zaandam.

Workshop effectief leiderschap Jong Noordwest:

Hoe houd je na een jaar Jong Noordwest waarin er aandacht is voor effectief leiderschap de zaag scherp volgens het principe van Covey?

Met deze vraag nam ik 11 enthousiaste deelnemers, allemaal werkzaam bij Noordwest Ziekenhuisgroep, op 25 januari het bosgebied de Dennen op Texel in voor een prachtige verdiepende workshop.

De deelnemers  hebben met behulp van de natuur zichtbaar gemaakt welke rollen en talenten ze hebben.
Waar de disbalans zit en hoe ze de verschillende ballen (rollen) hoog kunnen houden.
Welke rol of welk talent heeft extra aandacht nodig, of te wel, hoe houd je de zaag scherp?

Ben jij nu ook met jouw team bezig om de zaag aan te scherpen en wil je deze op een natuurlijke wijze kracht bijzetten?
Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie:
info@innergybynature.nl

Wat vonden enkele deelnemers van deze workshop?

Tijdens ons weekend met Jong Noordwest, hebben wij een mooie wandeling gemaakt door het natuurgebied op Texel.
Tijdens deze wandeling gingen wij werken aan het onderwerp ‘hoe houd ik de zaag scherp’.
Ik vond het erg fijn dat we begonnen met even rustig te wandelen en gewoon is te horen, voelen en zien van de natuur. Het is zo ontzettend mooi en rustig op Texel.
Tegenwoordig gaat alles gehaast en neem ik niet vaak een moment om helemaal niks te doen, dit voelde heerlijk en ontspannen.
Vervolgens moesten wij in de natuur zoeken naar dingen die voor mij een betekenis hadden ‘hier wil ik nog graag aan werken’. Dit gaat nog steeds door mijn hoofd en helpt mij om mijn doelen scherp te houden. De wandeling was koud maar onwijs leerzaam en ontspannend.

Dank hiervoor Sem!

  • Nienke

(meer…)

Jong Noordwest

Herfstwandeling Noordwest Ziekenhuisgroep:

Tijdens Alkmaars Ontzet had Noordwest een opleidingsmiddag waarin ik als natuucoach de herfstwandeling verzorgde. Al wandelend in de Alkmaarder Hout kwam er van alles los:

Fijne workshop; mooi hoe Sem de natuur (in breedste zin van het woord) gebruikt om je na te laten denken over wat je los wilt (en kunt) laten. De natuur heeft zoveel meer te bieden dan ik dacht! Verfrissend en energie-gevend hoe buiten, frisse lucht, geluiden, rust en de kleuren van de herfst samen zijn gekomen.

  • Tamara

Prettige ontspannen wandeling. De opdrachten in combinatie met dat wat de natuur de bieden heeft waren doeltreffend. Leuke afwisseling tijdens de wandeling tussen de rustmomenten en de informatieve momenten over de natuur en het seizoen. Bedankt! (meer…)

Noordwest Ziekenhuisgroep

Workshop Seizoenswandeling Zomer:

Het is alweer een paar weken geleden, maar ik wilde je graag nog een foto sturen.

Na de wandeling heb ik zelf nog een creatie gemaakt met een aantal dingen die ik onderweg verzameld had en een berg zand uit mijn schoenen.

Wat fijn om tijdens de wandeling de krachten van de seizoenen te ontdekken. De zomerwandeling deed mij beseffen dat mijn innerlijke vuurtje aangewakkerd moest worden.

Bedankt

Eveline

Coachee:

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

Spencer

Coachee:

Wat goed werkte waren de oefeningen om mijn hoofd leeg te maken gevolgd door een spiegel waarin ik mijn vraag en bijbehorende angsten terug zag. Nu lukte het om er van een afstand naar te kijken en daardoor de angsten te relativeren. De natuur gecombineerd met het wandelen waren hierbij echt een waardevol hulpmiddel.

John

Waterbron Park van Luna

Coachee:

Na de coachsessies heb ik beter inzicht gekregen in wat er gebeurt, hoe ik dit kan beïnvloeden en is er een stuk rust en positiever denken over mijzelf ontstaan.

Jij hebt een natuurlijke manier om mensen hun verhaal te laten doen, door te vragen om alles duidelijk te krijgen en om mezelf oplossingen/mogelijkheden te laten bedenken. Je kunt wat je gehoord hebt heel goed verwoorden en hebt een positieve kijk op dingen.

Ciska

Workshop Ontspannen en herstellen in de natuur:

Langs deze weg wil ik je bedanken voor de fijne wandeling. Ik heb er veel van opgestoken en ik merk dat de radaren al een beetje beginnen te draaien…  leuk om te merken dat er wat op gang is gekomen. Of er wat concreets uit gaat komen zie ik vanzelf wel.  De eerste stap is in ieder geval gezet en dat voelt goed.

 

Judith

Ontspannen
© Innergy By Nature 2017-2019