Noordwest Ziekenhuisgroep

Herfstwandeling Noordwest Ziekenhuisgroep:

Tijdens Alkmaars Ontzet had Noordwest een opleidingsmiddag waarin ik als natuucoach de herfstwandeling verzorgde. Al wandelend in de Alkmaarder Hout kwam er van alles los:

Fijne workshop; mooi hoe Sem de natuur (in breedste zin van het woord) gebruikt om je na te laten denken over wat je los wilt (en kunt) laten. De natuur heeft zoveel meer te bieden dan ik dacht! Verfrissend en energie-gevend hoe buiten, frisse lucht, geluiden, rust en de kleuren van de herfst samen zijn gekomen.

  • Tamara

Prettige ontspannen wandeling. De opdrachten in combinatie met dat wat de natuur de bieden heeft waren doeltreffend. Leuke afwisseling tijdens de wandeling tussen de rustmomenten en de informatieve momenten over de natuur en het seizoen. Bedankt!

  • Tamara

Het was een leuke verrassende wandeling. Ik had van tevoren niet ingeschat dat er ook een stukje mindfullness in zat, maar gezien de hele opzet van de opleidingsmiddag was het eigenlijk wel te verwachten. Het wandelen is een prettige manier om je hoofd even te ‘resetten’!

  • Ineke

Ik heb de wandeling als vernieuwend en inspirerend ervaren.
Heb eerder een stilte wandeling in het bos gemaakt.
Was mij er niet van bewust dat de natuur meer betekenis kan hebben.

  • Marjan

Ik ben niet het type die zo makkelijk over zichzelf praat en dingen loslaat. Ben altijd blij als een ander dat doet. Maar ik kan mij voorstellen dat mensen het fijn vinden en er iets aan kunnen hebben om verder of anders te ontwikkelen. Een andere kijk te krijgen op de dingen die gebeuren in je leven.

  • Anoniem