Innergy

De Innergy workshop is een echte favoriet bij ouders met autistische of hooggevoelige kinderen. Samen gaan we 3 uur de natuur in voor allerlei verrassende oefeningen welke inzicht geven in hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Tussendoor genieten we ook van een gezellige lunch.

Ben je zelf hooggevoelig, heb je een prikkelverwerkingsstoornis of vind je het heerlijk om een leerzame en ontspannende workshop te volgen met aandacht voor jou energie? Dan is de Innergy workshop echt is voor jou. 

De workshop Innergy staat volledig in het teken van jouw innerlijke energie. De rust, ruimte en de kracht van de natuur laten je ervaren hoe jij je Innergy kunt voelen, beïnvloeden en je jezelf hiermee kunt beschermen.

Inhoud

De workshop Innergy bestaat uit een combinatie van een stiltewandeling, visualisatie-opdrachten, zeer verhelderende ervaringsoefeningen en het ontladen van je prefrontale cortex. Je zult inzicht krijgen in de kracht van je zintuigen en hoe je voorkomt dat je overprikkelt raakt. 

Alleen of samen met je kind(eren) gaan we drie uur lang de natuur in. Je krijgt handvaten aangereikt die je op elk gewenst moment zelf kunt inzetten om zo optimaal te profiteren van deze workshop. Onderweg is er voldoende gelegenheid voor jouw persoonlijke vragen & ervaringen. 

Neem voor aanvullende vragen of deelname contact op via mijn contactformulier.

Locatie

De workshop Innergy wordt gegeven in de Schoorlse Duinen. Heb jij een voorkeur voor een andere locatie, dan kan dit na overleg uiteraard ook.

Tijdsduur

De workshop duurt 3 uur.

Data

Data en tijdstip in overleg.

Kosten

  • Kosten voor een individuele workshop bedragen €100,- incl. BTW
  • Kom je als ouder met je kind, dan betaal je gezamenlijk €125,- incl. BTW
  • Voor bedrijven en groepen offreer ik op maat.

Testimonial

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)

Innergy By Nature

Schoorlse Duinen

€100,-

Inspiratie

Pak iets aan voordat het een probleem is. Schep orde voordat de chaos intreedt.

— Lao-Tse

Deze workshops vind je misschien ook leuk

Ontspan in de natuur

Ontspan in de natuur

De workshop Ontspan in de natuur staat volledig in het teken van de ontspannende werking van de natuur. Door de...

Lees meer
Natuurlijk in balans

Natuurlijk in balans

NATUURlijk in Balans, een workshop voor ouders met kinderen. Opzoek naar een speciale dag voor jou en je kind? Dan ben...

Lees meer