Kun je mijn nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier
Logo_Nieuwsbrief

Yeah, we zijn live

Beste Abonnee,

Sinds de start van Innergy By Nature op 1-7-17, (en ja, ik heb iets met getallen :-)) was mijn website echt aan een update toe. Innergy By Nature ontwikkelde zich de afgelopen drie jaar razendsnel en de vraag naar coaching, workshops en heisessies in natuurlijke omgevingen blijft toenemen.

Daar hoorde een nieuwe website bij die nog meer aansluit bij het gedachtegoed achter Innergy By Nature. Namelijk het met tijd en aandacht aanwezig zijn in en met de natuur om je Innergy te vergroten zodat je de volgende stap kunt zetten.

Met mijn vernieuwde website wil ik je nog meer kennis laten maken met mijzelf, mijn aanbod en de sfeer laten ervaren van het werken in en met de natuur.

Je vindt wederom informatie over coaching, heisessies en mijn aanbod van workshops en wandelingen. Zo kun je in september en oktober nog mee met de stiltewandeling in de Schoorlse Duinen. Daarna start ik in april 2021 weer met deze wandeling. Ook de workshop kracht van de 4 seizoenen met ditmaal de herfst staat gepland in oktober. Zin om samen met je kind(eren) aan een workshop deel te nemen? Dat kan! Natuurlijk in Balans vindt op 13 oktober plaats en de Innergy workshop kun je naar wens inplannen.

Mijn website wordt ook veel bezocht om even te kijken wie ik ben. Want ja, zeg nou zelf, wie googled er nu niet even naar de persoon die je voor het eerst gaat ontmoeten. Daarom ook nu een uitgebreide pagina over wie ik ben en hoe ik werk. Wel net zo fijn als je met me op pad ga. Complimenten die ik op mijn vorige website mocht ontvangen gingen veelal over dat ik in het echt overkwam zoals de indruk die ze over mij en mijn begeleiding kregen vanuit mijn website. Een mooier compliment kun je bijna niet krijgen. Dat is wat ik ook nu weer nastreef, dat mijn website je ook echt het gevoel geeft wie ik ben en hoe ik werk. Oftewel what you see is what you get.

Oordeel nu zelf en neem snel een kijkje.

Namasté,
Sem

heide quote

Deel deze nieuwsbrief gerust!

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wil je hem zelf ook ontvangen?
Meld je dan hier gratis aan.
InnergyByNatureLogo
linkedin instagram facebook 
Innergy By Nature
Natuurcoaching & Coaching online

Heerhugowaard
logo-register-wandelcoach-liggend-transparant
Pasfoto_Nieuwsbrief