Over mij

Ik ben Sem, getrouwd en moeder van 2 zoons. Opgegroeid in de omgeving van Noord Kennemerland, met zijn rijkdom aan stranden, duinen en de prachtige bossen.

Mijn zoektocht naar wie ik ben, waar mijn talenten liggen en hoe ik mijzelf in de maatschappij kon positioneren heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. Authentiek, intuïtief sterk ontwikkeld en gedreven door de natuur.

Als verpleegkundige op de hartbewaking heb ik geleerd om acute zorg te verlenen en patiënten en zijn familie van heel dichtbij begeleid in heftige levensperiodes waarbij leven en dood dichtbij elkaar stonden. Verlies, rouw en acceptatie, maar ook de kracht van hoop en vreugde hebben mij in deze periode mogen vormen.

Na enige jaren heb ik de stap genomen om als leidinggevende mijn talenten in te zetten binnen verschillende afdelingen, waaronder de hartbewaking en de hartcatherisatiekamers.

In mijn periode als leidinggevende heb ik mij verschillende leiderschapsstijlen eigen gemaakt, waaronder coachend leiderschap. De energie die het geeft wanneer je medewerkers mag coachen en ze in hun kracht ziet komen te staan is een heel mooi en waardevol proces.

Om mijzelf voldoende uitdaging te geven heb ik mij verder ontwikkeld tot beleidsadviseur op het gebied van kwaliteit en veiligheid in de gezondheidzorg. Hierbinnen is het mijn verantwoordelijkheid om het management te adviseren in beleidskeuzes om kwalitatief hoogwaardige en veilige patiëntenzorg te leveren.

De groene draad in mijn leven is altijd het bieden van ondersteuning geweest. Individueel, aan teams en aan kwaliteitssystemen. De kracht en wijsheid in ieder mens aanspreken om hiermee zo authentiek mogelijk zijn eigen levenspad te volbrengen is wat mij drijft. De kracht die de natuur als healing environment hierin betekend heeft mij enorm geïnspireerd.  Dit wilde ik een prominentere rol geven in mijn leven, gecombineerd met een nog altijd oud verlangen om mijn kennis van de natuur breder in te zetten.

Zo ontstond Innergy By Nature.

Om jou te garanderen van kwalitatief hoogwaardige coaching heb ik de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.
logo-wandelcoach-opleiding
In juli rond ik de Opleiding tot Register Wandelcoach® van Het Coach Bureau af. Waardoor  ik als wandelcoach opgenomen wordt in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.
logo-register-wandelcoach