Munay-Ki 
Pasfoto Sem

Munay-Ki

Munay betekend “Liefde”

Ki betekent “Kracht/ Energie”

Munay-Ki betekent “Ik hou van je”

Het gedachte goed achter Munay-Ki is “Wees wie je werkelijk bent”.

Munay-Ki is gebaseerd op een negental energieoverdrachten. Deze overdrachten heb ik mogen ontvangen van mijn Paqo (sjamanistische leermeester). Zij heeft deze ook weer van een Paqo ontvangen en zo gaat het al generatie op generatie. 

Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in je energieveld gepland. Deze zaadjes zetten je in je authenticiteit (weest zoals je bent). Na het ontvangen van de inwijdingen zul je merken dat je keuzes maakt en dingen gaat doen die bij jou passen, die goed zijn voor jou en waar jij energie van krijgt. 

De Munay-Ki wordt individueel gegeven.

Volgens het gebruik van het Sjamanisme betaal je niet voor het ontvangen van inwijdingen. Maar wel voor de tijd die de begeleiding in beslag neemt.

Het fijne aan de Munay-Ki is dat je na het ontvangen van alle inwijdingen je deze zelf ook mag doorgeven.

De Munay-Ki geef ik door in negen sessies van ongeveer 1 uur. Daarbij ontvang ik je in mijn praktijk.

(€60,- incl. BTW per sessie van 1 uur)

Sem kan goed luisteren en de essentiële punten uit een verhaal halen. Daardoor werd wat voor mij voelde als een onoverkoombare chaos plots iets waar ik in kleine stapjes iets mee kon doen. Door de natuur te gebruiken om dingen te visualiseren kreeg ik een duidelijker beeld van wie ik ben, waar ik sta en wat mijn kracht is. Daar waar ik al jaren mezelf wegcijfer bewaar ik nu meer tijd en energie voor mezelf. Het resultaat is dat ik door relatief kleine stappen te zetten nu de baan en opleiding van mijn dromen heb weten te bemachtigen.

Famke
Coachee

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee