Nusta Karpay 
Pasfoto Sem

Nusta Karpay

Kanchis Nusta Karpay zijn Quechua woorden uit de Inca en betekend “Zeven Godinnen inwijdingen”

De Nusta’s zijn de godinnen uit de Andes die je ondersteunen om je te verbinden met het vrouwelijke deel in je zodat deze kan helen. Hierdoor kan er weer een balans ontstaan tussen jou mannelijke en vrouwelijke deel.

De Nusta Karpay is een inwijdingsweg die zorgt voor een betere balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie. Er zijn maar liefst 144 Nusta’s. Echter richt ik me op de zeven belangrijkste Nusta’s waarvan ik ook zelf de inwijdingen heb mogen ontvangen.

De Nusta Karpay geef ik door in zeven sessies van ongeveer 1.5 uur. Daarbij ontvang ik je in mijn praktijk.

De Nusta Karpay wordt individueel gegeven.

Volgens het gebruik van het Sjamanisme betaal je niet voor het ontvangen van inwijdingen. Maar wel voor de tijd die de begeleiding in beslag neemt.

(€99,- incl. BTW per sessie van 1,5 uur)

Sem kan goed luisteren en de essentiële punten uit een verhaal halen. Daardoor werd wat voor mij voelde als een onoverkoombare chaos plots iets waar ik in kleine stapjes iets mee kon doen. Door de natuur te gebruiken om dingen te visualiseren kreeg ik een duidelijker beeld van wie ik ben, waar ik sta en wat mijn kracht is. Daar waar ik al jaren mezelf wegcijfer bewaar ik nu meer tijd en energie voor mezelf. Het resultaat is dat ik door relatief kleine stappen te zetten nu de baan en opleiding van mijn dromen heb weten te bemachtigen.

Famke
Coachee

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee