In de media
Pasfoto Sem

In de media

Brandpunt

Het programma Brandpunt+ maakte de reportage: Mag het wat Stiller?

Een reportage over geluidsoverlast en de schadelijke effecten voor onze gezondheid. Als tegenhanger van al het lawaai liep Nadia Moussaid, presentatrice van Brandpunt+, mee tijdens mijn stiltewandeling op 28 oktober 2018.

Bekijk hier de reportage en krijg een indruk van mijn stiltewandeling.

 

Heerhugowaardsdagblad

Op maandag 16 april 2018 stond mijn persbericht over de 7de Nationale Wandel- & Natuur CoachDag (NWCD) in het Heerhugowaardsdagblad.

 

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee