Praktijkruimte
Pasfoto Sem

Praktijkruimte huren

De juiste plek voor een bijzonder gesprek.

Coachruimte te huur in Nij Beets, nabij Beetsterzwaag en Drachten.

Ben je op zoek naar een fijne coachruimte? Gelegen in een natuurlijke omgeving waarbij rust, ruimte en mogelijkheden centraal staan? Waarop volop privacy aanwezig is en je gebruik kan maken van ruim 3500m2 tuin.

Dan is deze praktijkruimte geschikt voor jou!

Als wandelcoach ben ik veelal in natuurlijke omgevingen aan het coachen. Maar soms is het niet mogelijk om te wandelen en dan is het fijn om even naar binnen uit te kunnen wijken. Omdat ik als wandelcoach niet continu gebruik maak van mijn praktijkruimte, wil ik deze fijne ruimte graag beschikbaar stellen voor jou.

Deze praktijkruimte is zeer geschikt voor coaching, workshops en sjamanistisch werk.

Faciliteiten

Je hebt de beschikking over:

  • WiFi;
  • Flipover;
  • Koffie en thee;
  • Een luxe keuken;
  • Ruime gratis parkeergelegenheid;
  • Ruim 3500m2 tuin om gebruik van te maken;

Dit alles is geheel rolstoelvriendelijk.

Kosten

Per uur €20,-

Dagdeel €75,-

Dag €149,-

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

06-10233092

Contactformulier

Sem kan goed luisteren en de essentiële punten uit een verhaal halen. Daardoor werd wat voor mij voelde als een onoverkoombare chaos plots iets waar ik in kleine stapjes iets mee kon doen. Door de natuur te gebruiken om dingen te visualiseren kreeg ik een duidelijker beeld van wie ik ben, waar ik sta en wat mijn kracht is. Daar waar ik al jaren mezelf wegcijfer bewaar ik nu meer tijd en energie voor mezelf. Het resultaat is dat ik door relatief kleine stappen te zetten nu de baan en opleiding van mijn dromen heb weten te bemachtigen.

Famke
Coachee

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee