Innergy By Nature bestaat 5 jaar

Op 1 juli 2022 vier ik het 5 jarig bestaan van Innergy By Nature.
In de afgelopen vijf jaar is Innergy uitgegroeid tot een praktijk waar naast individuele coaching, ook heidagen begeleiding en verschillende workshops en wandelingen verzorgd worden. Nu mijn Sjamanistische coachopleiding erop zit, waarin ik o.a. de Munay Ki en de Kanchis Nusta Karpay en Nusta T’ikariy inwijdingen heb ontvangen, ben ik bevoegd om deze door te geven. Ook voor een individuele healing of soulretrieval ben je van harte welkom.

Providerboog:
Veel HRM afdelingen hebben een providerboog waar vanuit er aandacht is voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als coach vervul ik daar bij verschillende organisaties een rol in. Er is nog ruimte voor organisaties in Friesland.

Nu ik in Friesland woon en de luxe heb van een eigen praktijk en een heerlijke grote, privé gelegen tuin, waar een echte tipi tent in komt voor o.a. sjamanistisch werk, zal ik nog meer coachees ontvangen die graag de helende effecten van de natuur willen inzetten, zonder dat wandelen noodzakelijk is. Maar ook mensen die net als ik energetisch werken en zeer sensitief zijn en zich willen inspireren in de mogelijkheden van het Sjamanisme.

Wie wat te vieren heeft trakteert
Graag vier ik mijn vijf jarig jubileum met jou.

Wat kun je winnen:
3 x gratis een keuze uit:
– Kennismaking met het Sjamanisme
– Wandelcoachgesprek 

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen? 
Dit Instagram bericht of dit LinkedIn bericht voor 15 juli delen op social media met #innergybynaturejubileum.

Niet gewonnen en toch kennis willen maken?
Opendag op 29 augustus van 10 tot 17 uur. Kennismaken met mij, mijn praktijk en werkwijze
Meldt je aan via info@innergybynature.nl

Namasté,

Sem

Deze berichten vind je misschien ook leuk

Autismeweek 2022: Autisme in de natuur

Autismeweek 2022: Autisme in de natuur

2 April is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag. Deze dag worden er over de hele wereld activiteiten gehouden om autisme extra onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar organiseert Innergy By Nature de workshop Autisme in de natuur.

Lees meer