Teamcoaching
Pasfoto Sem

Teamcoaching

Een goed lopend team is niet zo vanzelfsprekend. Maar als het team elkaar kent, elkaars kwaliteiten benut en ruimte laat voor verschillen, dan is het tot grootse prestaties in staat.

Dat gun jij toch ieder team? Maar toch ook jezelf als leidinggevende?

Het teamcoachtraject stel ik samen met het team en de opdrachtgever samen. Met welke uitkomst wil de opdrachtgever en het team het traject afsluiten? Wanneer wordt het traject als succesvol beschouwd?

Met elkaar onderzoeken we de kwaliteiten binnen het team. Dit doen we al wandelend in de natuur en passen allerlei ervaringsgerichte oefeningen toe om met elkaar de nieuwe koers te bepalen.

Het natuurcoachtraject bestaat uit:
 • Teamsessies worden op maat samengesteld;
 • Het traject kan bestaan uit een aantal individuele gesprekken;
 • In een aantal teamdagen of -dagdelen werkt het team o.l.v. mij als coach aan thema’s;
 • Het traject kan een combinatie zijn van gesprekken, ervaringsgerichte opdrachten en teambuilding in de natuur;
 • Feestelijke afsluiting van het traject met een evaluatie;
 • Follow up.
Het natuurcoachtraject levert je het volgende op:
 • Teamleden voelen zich meer ontspannen, energieker en hebben meer zelfvertrouwen;
 • Teamleden voelen zich gehoord en gezien en kunnen zich professioneel ontwikkelen om uitdagende werkzaamheden uit te voeren;
 • Teamleden herkennen de dynamiek binnen het team en zijn in staat die te doorbreken en ander gedrag te vertonen;
 • Het team heeft tools in handen om essentiële gesprekken met elkaar te voeren en effectief besluiten te nemen;
 • De samenwerking wordt versterkt waardoor er plezier is en de kwaliteit van de werkzaamheden positief wordt beïnvloed.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op.
Ontvang binnen 1 werkdag mijn reactie

Gratis e-book

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis mijn e-book  “Overprikkeld? Zo lost de natuur het op!”.

Sem kan goed luisteren en de essentiële punten uit een verhaal halen. Daardoor werd wat voor mij voelde als een onoverkoombare chaos plots iets waar ik in kleine stapjes iets mee kon doen. Door de natuur te gebruiken om dingen te visualiseren kreeg ik een duidelijker beeld van wie ik ben, waar ik sta en wat mijn kracht is. Daar waar ik al jaren mezelf wegcijfer bewaar ik nu meer tijd en energie voor mezelf. Het resultaat is dat ik door relatief kleine stappen te zetten nu de baan en opleiding van mijn dromen heb weten te bemachtigen.

Famke
Coachee

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee