Gratis E-book

 

Pasfoto Sem

Overprikkeld? Zo lost de natuur het op!

Dit e-book is tot stand gekomen door privé ervaringen met prikkelverwerkingstoornissen en mijn ervaringen als coach.

Zelf trek ik al jaren de natuur in om te ontspannen en te genieten. Van een dag strand tot een weekend bushcraften of een vakantie naar IJsland.

Mijn contacten met zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en natuurdeskundige zijn een inspiratiebron geweest bij het tot stand komen van dit e-book.

Ik hoop jou als lezer handvaten aan te reiken zodat je zicht krijgt op overprikkeling, hoe de natuur dit oplost en welke stappen je direct zelf kunt zetten.

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de link om mijn e-book direct te downloaden.

Namasté

Sem Koopman

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee