Privacyverklaring

Persoonsgegevens die Innergy By Nature verwerkt

Innergy By Nature verwerkt persoonsgegevens over jou doordat je gebruik maakt van de diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan Innergy By Nature verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die Innergy By Nature verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • IP-adres
  • Internetbrowser, besturingssysteem, schermresolutie en apparaat type

Waarom Innergy By Nature gegevens nodig heeft

Innergy By Nature verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken bij Alterdesk
  • Analyseren van jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van diensten af te stemmen op jouw voorkeuren
  • Indien Innergy By Nature hier wettelijk toe verplicht is, zoals bijvoorbeeld gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte

Indien je je hebt aangemeld voor mijn nieuwsbrief dan gebruik ik je e-mailadres ook voor onderstaande aanvullende doelen:

  • Je mijn nieuwsbrief toe te sturen
  • Je op de hoogte te brengen van mijn evenementen, wandelingen & workshops

Hoe lang bewaart Innergy By Nature gegevens

Innergy By Nature zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Contactgegevens van cliënten of opdrachtgevers worden in het systeem van Innergy By Nature bewaard tot het moment dat er een verzoek ingediend wordt om deze gegevens te verwijderen. Alle overige cliëntgegevens zullen twee jaar na afronding van de overeengekomen dienstverlening uit het systeem verwijderd worden.

Delen met anderen

Innergy By Nature verstrekt uitsluitend gegevens aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Innergy By Nature gebruikt alleen technische, functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die Innergy By Nature gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ook kan Innergy By Nature hiermee de website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@innergybynature.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraagt Innergy By Nature jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vraagt Innergy By Nature jou om in deze kopie je pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en burgerservicenummer zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Innergy By Nature zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Beveiliging

Innergy By Nature neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@innergybynature.nl

Alterdesk

Voor e-coaching maakt Innergy By Nature gebruik van Alterdesk om eenvoudig en veilig met jou te kunnen communiceren tijdens een e-coachingstraject. Alterdesk wordt ingezet om berichten en bestanden te versturen en ontvangen en voor videogesprekken. Om gebruik te maken van Alterdesk wordt er een account voor jou aangemaakt bij Alterdesk op basis van je e-mailadres en je naam. Op het gebruik van de dienst van Alterdesk zijn Alterdesk’s regels voor gegevensbescherming van toepassing.  Meer informatie over Alterdesk’s privacybeleid vindt je op deze pagina: https://im.alterdesk.com/public/documents/nl/privacystatement.pdf. Door Alterdesk te gebruiken tijdens een e-coachtraject ga je ermee akkoord dat Alterdesk gegevens over jou verwerkt op de manier en voor het doel zoals hierboven beschreven.

reCAPTCHA

Innergy By Nature gebruikt de reCAPTCHA service van Google Inc. (Google) om gegevens te beschermen die verstuurd worden via deze website. Die functie controleert of een bericht wel door een persoon wordt verstuurd, om zo te voorkomen dat ‘spam bots’ bijvoorbeeld automatisch berichten sturen of commentaren achterlaten. Hierbij worden het IP adres van een bezoeker en mogelijk ook andere data verstuurd om Google reCAPTCHA te laten werken. De inhoud van een bericht wordt hiervoor verstuurd naar en verwerkt door Google. Het IP adres wordt hierbij afgekort en daardoor anoniem gemaakt in landen die deel uitmaken van de EU en staten die deelnemen aan het verdrag voor het Europese economische gebied. In uitzonderingsgevallen wordt een IP adres volledig doorgegeven aan een Google server in de Verenigde Staten en daar afgekort. Namens de bezitter van deze website gebruikt Google deze gegevens om je gebruik van deze dienst te evalueren. Het IP adres dat reCAPTCHA doorgeeft, wordt niet samengevoegd met andere data van Google. Op het verzamelen van deze gegevens zijn Google’s regels voor gegevensbescherming van toepassing. Meer informatie over over Google’s privacybeleid vind je op deze pagina: https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/. Door reCAPTCHA te gebruiken ga je ermee akkoord dat Google gegevens over jou verwerkt op de manier en voor het doel zoals hierboven beschreven.

Disclaimer

Innergy By Nature is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het plaatsen van de aangepast Privacy Policy op de website is daarvoor afdoende.

Register Autoriteit Persoonsgegevens

De verwerking van persoonsgegevens is aangemeld bij en opgenomen in het register van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder meldingsnummer: m00005077

Heerhugowaard, 10 juni 2018