Natuurlijke inspiratie

Sinds ik verhuisd ben heb ik de luxe dat ik niet alleen te voet, maar ook te paard de bossen van Beetsterzwaag kan verkennen. Vanaf de rug van een mooie IJslander beleef je de natuur toch weer anders. Zo zie ik nu dingen die anders voor me verborgen zouden gebleven. Zo heb ik nu al twee zwerfkeien gevonden. Ik ben benieuwd wie deze keien straks weer vindt.

Gun jij jezelf dit jaar ondersteuning op persoonlijk vlak of ben je herstellende van een burn-out? Maak dan nu kennis met coaching in de natuur. We maken een kennismakingswandeling en je zult direct rust en ontspanning ervaren.

Wil jij kennis maken met coaching in de natuur maar heb je momenteel geen gerichte coachvraag? Dan is de cyclische workshop De kracht van de 4 seizoenen écht iets voor jou.

Namasté,
Sem

Inspiratie

Kies met je hart, je verstand is er om keuzes te begrijpen, niet om ze te maken.

— Inspire

Deze berichten vind je misschien ook leuk

Autismeweek 2022: Autisme in de natuur

Autismeweek 2022: Autisme in de natuur

2 April is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Autisme Dag. Deze dag worden er over de hele wereld activiteiten gehouden om autisme extra onder de aandacht te brengen. Ook dit jaar organiseert Innergy By Nature de workshop Autisme in de natuur.

Lees meer