Gratis Video

 

Pasfoto Sem

Burn-out de baas

In vijf afleveringen van mijn videoserie Burn-out de baas neem ik je mee vanaf het ontstaan van een burn-out tot het herstel.

Leer wat jezelf al wandelend in de natuur kunt toepassen ter preventie en herstel van een burn-out.

Door deze videoserie ervaar je hoe coaching in de natuur je herstel versneld. Al na de eerste wandeling zal je meer rust en ontspanning ervaren.

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt iedere week een nieuwe aflevering waarin ik je informeer over welke mogelijkheden je hebt om preventief een burn-out te bestrijden.

Namasté,
Sem Koopman

Videoserie Burn-out de baas

Sem is een super fijne coach en persoon, ze luistert heel goed en snapt precies wat je bedoelt. Daarnaast vond ik het erg fijn om in de natuur en buiten te zijn. Hierdoor heb ik veel stappen kunnen maken, ik zou het iedereen aanraden!

E.
Coachee

Ik vind het fijn dat je in de communicatie heel helder bent, zowel live als via de mail. Wat heb ik geleerd; Ik ben weer in contact met mezelf en heb tools gekregen waarmee ik ook weer terug kan naar mezelf als ik ‘verdwaal’ in de wereld (van anderen).

Suzanne
Coachee

Sem is een hele prettige begeleider. Ze was er echt voor ons. Ze was voortdurend aan het gronden waardoor wij niets gevoeld hebben van haar aanwezigheid en we dus heel goed met onszelf en de oefeningen bezig konden zijn.

Moeder (42) en dochter (7)
Innergy Workshop

Sem is een coach die naar je luistert, zich door het hele traject bewust is van je hulpvraag en deze in elke sessie met verschillende oefeningen weer de aandacht geeft waardoor je “on track” blijft. Sem werkt methodisch met een persoonlijke benadering en naar mijn beleving is daar een mooi samenspel in.

 

Spencer
Coachee